ELECCIONS EUROPEES: Agenda dels partits polítics al Baix Llobregat corresponent al 20/05/2014

Imprimeix

ERC

Acte central de campanya al Baix Llobregat a l’Auditori de Cornellà de Llobregat (19.30 h) amb la participació del president d’ERC, Oriol Junqueras, i el cap de llista a les eleccions europees, Josep-Maria Terricabras.

ICV

Jaume Bosch, Diputat al Parlament de Catalunya i Ernesto Pascual, professor de Ciències Polítiques, estaran presents a Sant Just Desvern en un acte que es farà al Centre Cívic Joan Maragall (19 h). La formació ecosocialista també tindrà una parada informativa al 'mercadillo' setmanal d’Abrera (10 h). D’altra banda, a Cornellà de Llobregat hi haurà un debat amb diversos candidats i candidates amb la participació de Josep Vendrell, diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya. Serà a la Penya Domino de Sant Ildefons.

C’s

Carpes informatives a Sant Boi de Llobregat (Ronda Sant Ramon, Parc Salón Real) i Sant Joan Despí (Carrer Baltasar de España).

PSC

La diputada Núria Parlón i l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler, faran una xerrada a la Casa de Cultura sobre “Polítiques d’Igualtat i Europa” (18.30 h). El candidat Eduard Rivas estarà a la plaça Parc Maragall de Sant Just Desvern (19 h).