ELECCIONS EUROPEES: Agenda dels partits polítics al Baix Llobregat corresponent al 17/05/2014

ERC

Els republicans faran dos actes de campanya al Baix Llobregat. Un al Casal de Barri L’Oliver de Sant Boi de Llobregat (20.15 h) amb la presència de la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya i diputada per ERC, Anna Simó. I l’altre a la Plaça del Castell de Pallejà (12 h) amb la participació de Marc Sanglas, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya.

ICV-EUIA

Acte central de campanya de la formació ecosocialista al Baix Llobregat. L’escenari escollit és el Parc Nou del Prat de Llobregat. A partir de les onze del matí hi ha previst l’organització de jocs infantils, i a les 12h intervindran Candela López, Coordinadora ICV Baix Llobregat, Lluis Tejedor, Alcalde de El Prat, Ernest Urtasun i Núria Lozano, candidat i candidata d’ICV-EUiA al Parlament Europeu i els candidats i les candidates de Lleida, Tarragona i Girona. Comptarem també amb l'Alberto Garzón, diputat d'IU al Congrés.

C’s

Stand a la Fira de Sant Isidre de Viladecans.

PSC

11 hores: Visita del candidat Eduard Rivas a la carpa informativa del PSC d'Abrera. Amb l'Alcaldessa Maria Soler, davant Casa de Cultura d'Abrera. 12 hores: Visita del candidat Eduard Rivas a la carpa informativa del PSC Cervelló, amb el candidat municipal PSC Jose Ignacio Aparicio. Davant el Poliesportiu Ceraqua. 13 hores: Visita del candidat Eduard Rivas a la carpa informativa del PSC Santa Coloma de Cervelló. Plaça del Pi Tallat. 14.30 hores: Dinar del candidat Eduard Rivas amb els companys/es del PSC Sant Boi i la nova Alcaldessa Lluïsa Moret a la seva caseta a la Festa Major de la ciutat. Plaça Agricultura. 18.30 hores: Xerrada sobre polítiques socials a Europa amb Eva Granados. Amb l'Alcaldessa María Soler, a la casa de Cultura d'Abrera. 20 hores: Debat sobre Europa a Vallirana amb el candidat Eduard Rivas. Amb l'Alcaldessa Eva Martínez a la Masia Molí Can Batlle.

CIU

Jordi Turull, portaveu del grup de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya, participarà en el dinar a l’Escorxador de Begues (14 h), mentre que el senador Josep Lluís Cleries serà present en un acte a la sala d’actes de la Biblioteca Valentí Almirall de El Papiol (20.30 hores).

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix