ELECCIONS EUROPEES: Agenda dels partits polítics al Baix Llobregat corresponent al 13/05/2014

ICV-EUiA

El coordinador ecosocialista, Joan Herrera, farà un acte polític a la Plaça Pallars de Cornellà de Llobregat, a partir de les 19 hores. També intervindran Arnau Funes i Sergio Gómez.

C’s

El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat serà escenari (19 h) de l’acte de Ciutadans “La Fuerza de la Unión” on cal destacar la participació de Matías Alonso, secretari general, Javier Nart, candidat a les europees, i Juan Carles Girauta, número 2 de la llista.

PSC

Reunió amb sindicats del Baix Llobregat. El candidat Eduard Rivas i el secretari d’organització Joaquín Fernándezes reuniran amb l’executiva de CCOO i d’UGT Baix. A les 11 hores amb CCOO en la seva seu i a les 12 hores amb UGT en la seva seu. D’altra banda, Eduard Rivas també visitarà Viladecans (17 h) i El Papiol (20 h).

CiU

El cap de lista del partit federal, Ramon Tremosa, visitarà, a partir de les onze del matí, l’empresa SEAT de Martorell. D’altra banda, la diputada Mireia Canals realitzarà un acte a l’Aliança Palmarenca de La Palma (20 h).

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix