ELECCIONS EUROPEES: Agenda dels partits polítics al Baix Llobregat corresponent al 10/05/2014

Imprimeix

ICV-EUiA

El número 1 de la candidatura d’ICV-EUiA, Ernest Urtasun, participarà en un dinar popular que tindrà lloc al pati de la Federació Obrera de Molins de Rei i en el que també participaran la coordinadora d’ICV del Baix Llobregat, Candela López i el coordinador i la coordinadora d’ICV de Molins de Rei, Rafael Bellido i Mercè Ferrer. Prèviament, a les 12 horas, es celebrarà una conferència a càrrec de Marià Hispano (Arxiver i activista cultural), sobre l’entrada de l’exèrcit franquista a Molins de Rei fa 75 anys, sota el títol: “1939, el feixisme derrota la democràcia republicana”.

PSC

Visita del candidat Eduard Rivas a la Fira de les Roses de Sant Feliu de Llobregat (12.30 hores). (Plaça de la Vila, Sant Feliu).

C’s

Javier Nart, candidat número 1 a les llistes de Ciutadans, visitarà amb el secretari general, Matías Alonso, la Fira Comercial i Industrial de Sant Feliu de Llobregat (10 hores).

CiU

El portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, visitarà tres localitats del Baix Llobregat. Primer té previst dinar a Collbató (13.30 h). Posteriorment visitarà la Fira Comercial i Industrial de Sant Feliu de Llobregat (18 h) i tancarà el seu minitour per la comarca a Esplugues de Llobregat (20 h) a Can Palau.