ESPORTS (BÀSQUET): Adecco Argent -playoffs-, El CB Prat Joventut està a una victòria de la final

El CB Prat Joventut ha necessitat tres pròrrogues per imposar-se al Cáceres Patrimonio de la Humanidad en la pista extremenya (102-107). Els de Carles Duran han anat guanyant tot l'enfrontament fins que en els darrers instants ha arribat l'empat (91-91). Al primer temps extra, la igualtat s'ha mantingut (96-96). I en la segona pròrroga un parcial de 6 a 11 ha estat clau pel triomf pratenc. Àlex Ros, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador dels baixllobregatins. El quart partit es jugarà diumenge 11 de maig a les 21 hores en el mateix escenari (Pavelló Multiusos Ciudad de Cáceres). Un nou triomf dels pratencs els classificaria per a la final on es trobarien al Palma Air Europa.