CULTURA: El 14 d’abril s’obre la convocatòria de l’Altaveu Frontera

Imprimeix
Del 14 d’abril al 18 de Maig estarà obert el termini per presentar noves propostes musicals a l’Altaveu Frontera, l’espai del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat destinat a la presentació de nous valors musicals de l'any en curs. De totes les propostes rebudes, un jurat format per persones del món de la música i l’organització del festival, seleccionarà quatre bandes que formaran part de la programació del Festival Altaveu 2014, en igualtat de tracte (tècniques, d’organització i de promoció) que les propostes musicals programades pel festival.

Aquest any, a més a més, un dels quatre finalistes escollits pel jurat podrà participar a la gira “En Ruta” que organitza l’AIE (Societat d’Artistes, Intèrprets o Executants d’Espanya) per tot l’Estat Espanyol. El període de recollida de propostes estarà obert entre el 14 d’abril i el 18 de maig del 2014 i la condició  fonamental per a la participació és que els artistes resideixin als Països Catalans.

El festival vol insistir especialment en que tenen interès a rebre tota mena de propostes: des de pop, a rock, hip hop, blues, música alternativa, jazz, música d'avantguarda, flamenc, cançó, música tradicional, ètnica, etc. L'organització atorgarà també un premi a la lletra de cançó més interessant escrita en llengua catalana o castellana. Aquest premi s'inclourà dins dels ja tradicionals Premis Altaveu i s'atorgarà en la presentació d'aquests premis.