CULTURA: El 14 d’abril s’obre la convocatòria de l’Altaveu Frontera

Del 14 d’abril al 18 de Maig estarà obert el termini per presentar noves propostes musicals a l’Altaveu Frontera, l’espai del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat destinat a la presentació de nous valors musicals de l'any en curs. De totes les propostes rebudes, un jurat format per persones del món de la música i l’organització del festival, seleccionarà quatre bandes que formaran part de la programació del Festival Altaveu 2014, en igualtat de tracte (tècniques, d’organització i de promoció) que les propostes musicals programades pel festival.

Aquest any, a més a més, un dels quatre finalistes escollits pel jurat podrà participar a la gira “En Ruta” que organitza l’AIE (Societat d’Artistes, Intèrprets o Executants d’Espanya) per tot l’Estat Espanyol. El període de recollida de propostes estarà obert entre el 14 d’abril i el 18 de maig del 2014 i la condició  fonamental per a la participació és que els artistes resideixin als Països Catalans.

El festival vol insistir especialment en que tenen interès a rebre tota mena de propostes: des de pop, a rock, hip hop, blues, música alternativa, jazz, música d'avantguarda, flamenc, cançó, música tradicional, ètnica, etc. L'organització atorgarà també un premi a la lletra de cançó més interessant escrita en llengua catalana o castellana. Aquest premi s'inclourà dins dels ja tradicionals Premis Altaveu i s'atorgarà en la presentació d'aquests premis.
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix