ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve guanya el derbi i victòria espluguina i molinenca

Resultats per a tots els gustos. L’Handbol Sant Esteve es va imposar en el derbi comarcal que li va enfrontar a l’Handbol Sant Joan Despí per quatre gols de diferència (29-25). Amb un Rubén Ridao  i Carlos Vendrell molt encertats -set gols cada un-, els sesrovirencs gairebé sempre van manar en el marcador (13-9, al descans). D’altra banda, l’Handbol Esplugues va sumar el tercer triomf consecutiu a la pista del Palautordera-Salicru per 28-29 amb un gol in extremis de Yago Salvany en el darrer segon d’un partit molt igualat. El jugador va anotar 9 gols. Al descans, el marcador reflectia un 17-18. També va guanyar l’Handbol Molins a Banyoles (28-33) amb deu gols de Javier Martínez, el gran protagonista de l’enfrontament. La primera part va ser molt igualada, mentre que la segona fou de domini molinenc, que va trencar la seva mala ratxa.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve