ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Descensos de Martorell i Cornellà i el Castelldefels es queda sense playoff

En el grup C-A, el Martorell es va acomiadar de la categoria amb la desena derrota consecutiva a la pista del Salt (102-66). Els gironins es van mostrar molt superiors i a la mitja part, el partit ja estava més que sentenciat. Els parcials: 22-16, 22-14, 27-13 i 31-23. D’altra banda, en el grup C-B, el Cornellà va finalitzar penúltim encara que es va acomiadar amb una victòria molt patida davant el cuer, el Montgat (83-81), i després d’una pròrroga. Els parcials: 23-17, 14-24, 11-16, 22-13 i 13-11 (p). Els blaus també han baixat de categoria. D’altra banda, el Castelldefels va acabar en quarta posició i es va quedar sense playoff d’ascens. Els baixllobregatins van perdre davant el Mataró Parc Boet (81-93) en un duel on els visitants van ser superiors a la segona part. Els parcials: 24-25, 25-25, 18-23 i 14-20.

Redacció / Foto: CB Cornellà