ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve guanya el derbi a Molins de Rei, triomf del Sant Joan Despí i derrota del Sant Vicenç

Onzena victòria de la temporada dels sesrovirencs. El Sant Esteve es va imposar a la pista del Molins de Rei per 23-31 en un duel de domini dels homes d’Albert Folguera. Ja al descans guanyaven d’una diferència de nou (10-19). Rubén Ridao va fer 12 gols. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva mala ratxa guanyant l’Handbol Sant Quirze (27-26) en els darrers minuts. No va ser suficient la gran reacció vallesana en el tram final. Cal destacar els sis gols de Rubén Cabello. I la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Sant Esteve de Palautordera (32-37), que al descans ja guanyava per 16-19. No van ser suficients els nou gols de Sergi Almagro.

Redacció / Foto: Handbol Sant Quirze