ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Derrotes del Sant Joan Despí i Sant Vicenç i triomf del Gavà

L’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb el líder Mislata i va perdre per 21-27 en un duel on les baixllobregatines gairebé sempre van anar per davant en el marcador a la primera part (al descans, 12-9). A la represa va canviar el decorat i les valencianes es van mostrar superiors i van capgirar el marcador per acabar guanyant amb solvència. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Gavà, que va trencar la seva mala ratxa guanyar a l’Onda per 24-21 amb sis gols de Leire González. Al descans, el marcador reflectia un 13-10. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Palautordera-Salicru (27-32) i manté el seu mal moment. No van ser suficients els sis gols d’Aida Fernández i la millora en el joc a la segona part. Al descans, 11-20.

Redacció / Foto: Handbol Mislata