ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Esplugues i Sant Vicenç guanyen els derbis i derrota del Molins de Rei

Jornada de derbis comarcals. L’Handbol Esplugues es va imposar a la pista del Sant Esteve d’un gol (30-31) en un enfrontament molt igualat que es va decidir en els darrers minuts de la segona part després d’una primera de domini visitant (11-15, al descans). L’espluguí Víctor Torres va anotar 8 gols. No van ser suficients els nous gols del sesrovirenc Rubén Ridao. A l’altre duel baixllobregatí, la Fundació Handbol Sant Vicenç va guanyar a l’Handbol Sant Joan Despí (32-30) amb catorze gols d’Hugo Garin, el gran protagonista del partit. Al descans, 16-14. Mentrestant, el Molins de Rei no va tenir opció a la pista del Sant Quirze (38-24). Els de Javier Sánchez van anar de més a menys i al descans el marcador era de 15-10.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve