ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Derrota gavanenca, empat vicentí i victòria santjoanenca

L’Handbol Sant Joan Despí puja fins a la segona posicióndel grup C després de guanyar a la pista del Palautordera-Salicru per 34-38 amb set gols d’Ingrid Fortuño. El partit va ser igualat fins el minut 40 (al descans, 20-20). A partir de les hores, es va imposar el millor joc de les noies d’Antoni Alférez. La Fundació Handbol Sant Vicenç va empatar a Benidorm (30-30) amb un gol en els darrers segons de Yaiza Gil. Va ser un enfrontament amb moltes alternatives en el marcador (al descans, 15-16). Només va perdre l’Handbol Gavà davant el Levante Marini (29-30) tot i la reacció final local. El partit va ser igualat (al descans, 14-14).

Redacció / Foto: Levante Marni