ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Triomf del Sant Esteve i Molins de Rei, derrotes del Sant Vicenç, Sant Joan i Esplugues

Resultats per a tots els gustos a la vint-i-quatrena jornada. El Sant Esteve va acabar amb la seva mala ratxa i es va imposar a la pista de l’Adrianenc (31-35) en un duel de rivals directes per evitar el descens. Els sesrovirencs guanyaven al descans de quatre gols (14-18). Destacar els deu gols de Rubén Ridao. D’altra banda, l’Handbol Molins va guanyar el derbi comarcal a la Fundació Handbol Sant Vicenç per 26-18 i suma el segon triomf consecutiu. L’enfrontament va quedar sentenciat en els primers minuts de la segona part (11-10, al descans). El molinenc Javi Martínez va fer set gols. Mentrestant, l’Esplugues no va poder amb el Sant Quirze (29-35) tot i els set gols de Ferran Cisneros. Va ser un duel igualat fins al minut 35 (al descans, 16-18). I l’Handbol Sant Joan va caure a la pista del Sant Esteve Palautordera per 32-30. La igualtat es va mantenir fins als darrers minuts.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve