ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Una victòria i dues derrotes

Vint-i-dosena jornada de Lliga. L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar a la pista del Benidorm per un còmode 18-35 amb vuit gols d’Helena Sancho. La primera part va ser igualada (14-15), mentre que la segona fou de domini baixllobregatí. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç va caure al Poliesportiu Municipal Sant Josep. Va perdre davant l’Alacant per 29-35. Les visitants gairebé sempre van anar per davant en el marcador (13-16, al descans). El partit es va decidir en els darrers deu minuts. Mentrestant, l’Handbol Gavà, cuer del grup, no va tenir opció davant l’OAR Gràcia Sabadell (34-26) tot i que va poder competir fins al minut 35 (al descans, 15-16). Els set gols de Paula Plana van ser estèrils per al seu equip.

Redacció / Foto: TM Benidorm