ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Vicenç i Molins de Rei guanyen els derbis, i nova derrota sesrovirenca

Jornada de derbis comarcals. L’Handbol Molins de Rei va donar la sorpresa guanyant a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí (25-31). Roc Beumala, amb 6 gols i Mario Carmona, amb cinc, va ser un autèntic maldecap per la defensa local. Al descans, els santjoanencs ja perdien de dos gols (11-13). És el tercer triomf de la temporada dels molinencs. També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç. Els de Carlos Roig es van mostrar superiors davant l’Handbol Esplugues (25-17) i al descans ja havien fet la feina (15-9). Mentrestant, el CH Sant Esteve continua amb problemes. Els sesrovirencs van acumular una nova derrota tot i perdre davant el líder La Roca per 30-32. Els d’Albert Falguera van fer una gran primera part (17-14), però a la segona van abaixar el nivel de joc i es va aprofitar el seu rival.

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç