ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el derbi, derrota del Molins de Rei i triomf vicentí

A la jornada de dissabte, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar a la pista de l’Handbol Esplugues (25-30) en un derbi comarcal molt intens. El partit es va decidir a la segona part després d’una primera igualada (14-13, al descans). També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç davant l’Adrianenc a domicili (25-28) amb sis gols de Nil Moreno. Els baixllobregatins es van mostrar superiors durant el partit i només van afluixar en els darrers minuts. El conjunt vicentí trenca la seva mala ratxa de resultats. I derrota de l’Handbol Molins de Rei a casa davant el Sant Esteve de Palautordera (27-32). Els de Javier Sánchez van competir la primera part (13-15), però van baixar el nivell a la segona.

Redacció / Foto: Arxiu