ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Guanyen Molins i Sant Joan Despí, i perden Esplugues, Sant Esteve i Sant Vicenç

Vint-i-unena jornada de Lliga. L’Handbol Molins es va imposar en el derbi comarcal, contra tot pronòstic, a l’Handbol Esplugues (31-24) i va sumar la segona victòria de la temporada. Els locals van fer un brillant partit tot i que van haver d’esperar fins als darrers deu minuts per assegurar el triomf (15-14, al descans). També va guanyar l’Handbol Sant Joan Despí davant l’Adrianenc (31-27) amb sis gols de Víctor Sáez. La primera part va ser igualada i la segona de domini total santjoanenc. L’altra cara de la moneda va ser el Sant Esteve, que no va poder amb la UE Sarrià (27-28). No van ser suficients els onze gols de Rubén Ridao (al descans, 12-14). També va caure la Fundació Handbol Sant Vicenç a casa davant La Roca, líder del grup, per 28-31. Els de Carlos Roig van plantar cara els primers trenta minuts (13-15), però es van enforsar a la segona tot i una reacción final.

Redacció / Foto: Handbol Molins