ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Només pot guanyar l’Handbol Esplugues

Jornada negre per a gairebé tots els representants comarcals. Només va poder guanyar l’Handbol Esplugues davant el CH Sant Esteve de Palautordera per 31-29 amb vuit gols de Ferran Cisneros (al descans, 15-15). Al contrari, el Sant Esteve no va poder amb l’OAR Gràcia Sabadell (27-23) en una bona primera part dels sesrovirencs, que van deixar escapar l’opció de victòria en els primers deu minuts de la segona part. També va perdre la Fundació Handbol Sant Vicenç a la pista del Bordils (28-21) en un més que fluix segon temps dels baixllobregatins (al descans, 13-13). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va caure a La Roca (35-34) tot i que va ser capaç de competir fins al final (18-16, al descans). I continua la mala ratxa molinenca després de caure a la pista de l’Adrianenc (29-24) en un duel que va quedar sentenciat al descans (17-10).

Redacció / Foto: Ràdio Sabadell