ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Esteve, Molins de Rei i Sant Vicenç perden a casa, i Sant Joan Despí i Esplugues guanyen com a locals

Dinovena jornada de Lliga. El Sant Esteve no va poder amb el segon classificat, el Sant Cugat, i va perdre clarament per 27-35 tot i fer una bona primera part (16-17). A la represa, els sesrovirencs, que van posar fi a la seva bona ratxa de resultats, van ser superats pel seu rival. Tampoc va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç, que també va perdre a casa davant el Sarrià gironí (28-30) en un duel intens que es va decidir en els darrers segons (al descans, 12-11). El Molins de Rei continua sense aixecar cap i va caure davant el líder, La Roca, per 27-30. Van poder competir, però no va ser suficient. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que es va imposar al Bordils per un clar 34-23 amb set gols de Rubén Cabello (16-12, al descans). I treballada victòria de l’Handbol Esplugues a Les Moreres davant l’Adrianenc (32-31) en un enfrontament molt igualat (17-16, al descans) i amb vuit gols de Ferran Prieto i Víctor Torres.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues