ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Triomf vicentí, empat santjoanenc i derrota gavanenca

Divuitena jornada de Lliga amb resultats per a tots els gustos. L’Handbol Sant Joan Despí va salvar un punt in extremis a casa davant l’OAR Sabadell (26-26) i es manté segon a la classificació. Un gol de Clara Ricart, pocs segons abans del final, va forçar l’empat. La primera part va ser santjoanenca (14-12, al descans). Les vallesanes van reaccionar en els darrers minuts de partit capgirant el marcador advers i fins i tot van poder guanyar. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar davant l’Onda per 34-31 amb vuit gols de Maria Fernández i set de Meritxell Cabetas. La primera part va ser valenciana (15-16, al descans), i la segona de clara superioritat vicentina a partir del minut 40. Mentrestant, l’Handbol Gavà no va poder amb el Sant Quirze a la pista vallesana (30-26) amb un duel que es va decidir en els primers trenta minuts (17-13). Les gavanenques sempre van anar a remolc i un parcial inicial de 5-2 va marcar la resta de l’enfrontament.

Redacció / Foto: OAR Gràcia Sabadell