ESPORTS (FUTBOL SALA, SEGONA DIVISIÓ): El Sala 5 Martorell deixa escapar un avantatge de tres gols a Saragossa i perd

Segona derrota consecutiva dels baixllobregatins. El Sala 5 Martorell va competir, però es va quedar amb la mel als llavis després de perdre per 5-4 a la pista del Full Energía de Saragossa. Els visitants van arribar a guanyar amb un 0-3 amb un inici espectacular, però a mesura que van Ωanar passant els minuts el seu nivell va baixar afavorint els aragonesos a poder remuntar el marcador advers a la segona part. El marcador: 0-1 (4’): Rubén. 0-2 (6’): Pol Piñol. 0-3 (9’): Jon. 1-3 (10’): Iván Romero. 2-3 (19’): Muniesa. 3-3 (24’): Iván Romero. 3-4 (32’): Rubén. 4-4 (33’): Muniesa. 5-4 (38’): Iván Romero.

Redacció / Foto: Full Energía Saragossa