ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Només pot guanyar el Sant Esteve en una jornada negra pels baixllobregatins

Quatre derrotes i una única victòria. Aquesta és el balanç de la divuitena jornada de Lliga. El Sant Esteve va ser l’únic equip capaç de vèncer i ho va fer a la complicada pista de La Salle Montcada per 25-26 en uns darrers minuts d’infart. Els d’Albert Falguera perdien al descans de dos gols (17-15). Bona actuació d’Àngel Pueyo (5 gols). D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb l’OAR Gràcia Sabadell (26-24) tot i la reacció final. Van pagar una fluixa primera part (15-9). També va perdre l’Handbol Sant Joan Despí a la pista gironina del Sarrià (36-33) on va combinar fases de bon joc amb altres de superioritat local. El Molins de Rei es va veure superat pel Bordils (30-24) en un partit amb un 6-0 de sortida que va condicionar la resta de l’enfrontament. I l’Handbol Esplugues va caure a la pista del líder La Roca (34-30) tot i els vuit gols de Yago Salvany. Al descans (17-13).

Redacció / Foto:  CH Bordils