ESPORTS (FUTBOL, TERCERA RFEF): El Prat perd dos punts in extremis i el Castelldefels pren oxigen

Cara i creu a la jornada d’aquest cap de setmana. El Prat no va passar de l’empat al Municipal Sagnier davant l’Escala (1-1) en un partit inèdit entre els dos protagonistes. Els potablava es van avançar en el marcador gràcies a un penal transformat per Miguel Fernández. Els gironins no es van ensorrar i van reaccionar a la segona meitat. L’empat visitant va venir també des dels onze metres -Xumetra va ser l’autor- en el minut 89. D’altra banda, el Castelldefels va tenir suficient amb quatre minuts de la segona part per liquidar el partit davant la Pobla de Mafumet (2-0). És la tercera victòria de la temporada. El marcador: 1-0 (54′): Juanito. 2-0 (58′): Kilian (pti.).

Redacció / Foto: AE Prat