ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Victòries de Sant Joan Despí i Sant Vicenç i derrota gavanenca

Aquest cap de setmana ha tornat la competició després de les festes nadalenques. L’Handbol Sant Joan Despí ha començat l’any de la millor manera. Les baixllobregatines es col·loquen en segona posició del grup C després de guanyar a l’Handbol Ribes (25-19) en un partit de domini visitant a la primera part i de reacció i superioritat local els darrers quinze minuts de la segona part. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç va patir, però es va imposar davant el Sant Quirze d’un gol (29-28) gràcies a l’encert de Maria Fernández en els darrers segons (al descans, 13-12). La jugadora del conjunt vicentí va anotar nou gols. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Gavà, que continua cuer del grup. Va perdre davant el Mislata per 19-28 en un partit on mai van tenir opcions (al descans, 11-14).

Redacció / Foto: Grupo USA H. Mislata