ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Només perd el Molins de Rei

Clara i contundent victòria de l’Handbol Esplugues a la complicada pista de l’OAR Gràcia Sabadell (27-37) que trenca la mala ratxa de l’equip baixllobregatí. Cal destacar els vuit gols de Julen García. L’Handbol Sant Joan Despí no va fallar davant La Salle Montcada i es va imposar per 33-35 tot i la reacció final dels vallesans. El conjunt santjoanenc ja havia fet els deures al llarg del partit (11-15, al descans). Adrià Basela va fer nou gols. També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç a domicili davant el CH Palautordera-Salicru (24-28) després de completar una gran primera meitat (6-15, al descans). D’altra banda, el CH Sant Esteve va posar fi a la seva mala ratxa guanyant al CH Sant Esteve Palautordera per 35-30 amb un Rubén Ridao estel·lar (10 gols). Els sesrovirencs sempre van dur la iniciativa en el marcador (17-14, al descans). L’únic que va perdre va ser l’Handbol Molins de Rei, que no va poder amb el Sant Cugat (30-23) en un enfrontament igualat a la primera part (11-9) i de superioritat local a la segona.

Redacció / Foto: Handbol Sant Cugat