ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Gran final d’any de Viladecans i Segle XXI, i derrota del Basket Almeda

En el grup A, va tancar l’any de forma immaculada. Les espluguines van sumar l’onzena victòria consecutiva a casa davant el GEiEG per 68 a 54 amb 22 punts d’Iyana Martín. Els parcials: 23-17, 19-9, 7-13 i 19-15. D’altra banda, en el grup B, el Basket Almeda no va poder amb el Tordera Unigirona (67-38) tot i els 16 punts d’Anna Grau. L’encert local en el tir va ser determinant així com les 28 pilotes perdudes de les cornellanenques van ser determinants. Els parcials: 14-16, 23-10, 15-9 i 15-3. Mentrestant, el Viladecans BF es va imposar amb molt treball a la pista de l’Ibaizabal basc (55-59) en un duel que es va decidir en els darrers deu minuts i gràcies a la gran segona part baixllobregatina. Els parcials: 15-22, 23-14, 7-10 i 10-13. Martina Borrellas va anotar 13 punts.

Redacció / Foto: Viladecans BF