ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Jornada negra per als tres representants baixllobregatins

Tretzena jornada de Lliga per oblidar. L’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva bona ratxa de resultats davant La Roca (25-24) en un fluix partit de les noies d’Antoni Alférez, sobretot a la primera part. L’enfrontament s’ha decidit en els darrers vuit segons (al descans 16-11). D’altra banda, els 12 gols de la vicentina Maria Fernández no van ser suficients per ajudar que la Fundació Handbol sant Vicenç pogués sumar un bon resultat a la pista del Joventut Mataró (28-24). El conjunt baixllobregatí sempre va anar per darrere en el marcador. I l’Handbol Gavà no acaba de sortir del pou i va sumar una nova derrota a Benidorm (26-20) en un duel que va quedar sentenciat als quinze minuts de la segona part.

Redacció / Foto: TM Benidorm