ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): El Sant Joan Despí continua en ratxa positiva i derrotes vicentina i gavanenca

Ahir es va jugar l’onzena jornada de Lliga amb uin balanç d’una victòria i dues derrotes. L’Handbol Sant Joan Despí, que continua amb ratxa de resultats, es va imposar a la pista del Mislata valencià per 21-28. Les baixllobregatines es van mostrar superiors a partir del minut 20 (al descans, 11-13). D’altra banda, la FH Sant Vicenç va veure aturat el seu bon moment amb una derrota a la pista del Palautordera-Salicru (23-20). Tot i la reacció a la segona part de les vicentines, no va ser suficient per capgirar un marcador advers (al descans, 14-6). I l’Handbol Gavà tampoc va poder guanyar a domicili i va perdre a Onda (30-19). Les blaugranes mai van tenir opció a la victòria (16-10, al descans) tot i els set gols de Paula Plana.

Redacció / Foto: GUH Mislata