ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el duel comarcal al Sant Esteve

Sant Joan Despí i Sant Esteve van protagonitzar el derbi baixllobregatí de la jornada amb victòria local de dos gols (26-24). Un duel on els sesrovirencs guanyaven d’un gol a menys de cinc minuts per al final. Un parcial de 4-1 va acabar donant la victòria als santjoanencs amb vuit gols del local Rubén Cabello que d’aquesta manera van acabar amb la seva mala ratxa. D’altra banda, el Molins de Rei no aixeca el cap. El conjunt de Marc Jubany va reaccionar al final, però no va ser suficient per guanyar al Banyoles (24-25). Al descans (10-12). Mentrestant, l’Handbol Esplugues va sumar el tercer triomf consecutiu a la Lliga a la pista davant el Palautordera-Salicru (31-27) en un partit de clara superioritat baixllobregatina. I la Fundació Handbol Sant Vicenç no va fallar al Poliesportiu Sant Josep i va vèncer al Sant Quirze per 23-22 gràcies a un gol final de Job Sales. Al descans, 12-7.

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç