ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): El Sant Vicenç confirma la recuperació i el Sant Joan Despí segueix en ratxa

Bona jornada de dissabte pels representants baixllobregatins. La Fundación Handbol Sant Vicenç va sumar la quarta victòria consecutiva i s’allunya de les darreres places de la classificació després de guanyar al Benidorm per 25-23. El duel es va decidir en els darrers cinc minuts (12-10, al descans). Aida i Maria Fernández van anotar sis gols cada una. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va fallar davant el Palautordera-Salicru (34-23) i continua entre els millors del grup. L’equip d’Antoni Alférez sempre va anar per davant en el marcador (15-10, al descans) on va destacar Mariaona Cabetas amb vuit gols.

Redacció / Foto: Benidorm