ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR B FEM.): Només falla el Gavà

Dues victòries i una derrota a la novena jornada de Lliga. Va perdre l’Handbol Gavà al Jacme March davant l’OAR Gràcia Sabadell per 22-35 en un duel que ja va quedar decidit al final de la primera part (10-20, al descans) tot i els set gols de Núria Pizarro. Tercera victòria consecutiva de l’Handbol Sant Joan Despí. Les baixllobregatines es van imposar al Benidorm per 27-22 amb Anna Sancho, autor de sis gols. Les d’Antoni Alférez gairebé sempre van anar per davant (15-11, al descans). I la Fundació Handbol Sant Vicenç va acabar amb la seva mala ratxa i pren oxigen. Les vicentines es van imposar a la pista de l’Alacant (28-34) fent un dels millors partits de la temporada. Al descans, l’avantatge visitant era de set gols (12-19). Destacar els nous gols de Maria Fernández.

Redacció / Foto: Laura Rodríguez