ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Vicenç i Esplugues guanyen els derbis i Molins de Rei perd a casa

Desena jornada de Lliga amb dos derbis comarcals. L’Handbol Esplugues es va imposar al CEM Les Moreres davant el CH Sant Esteve per 32-26 en un duel on els locals van dominar des del principi (al descans, 16-11). Els espluguins trenquen una mala ratxa de tres derrotes consecutives. Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí va caure al Salvador Gimeno davant la Fundació Handbol Sant Vicenç (23-26) en un duel igualat a la primera part (13-14, al descans) i de superioritat visitant a la segona. Marc Turegano, amb set gols, va ser un maldecap per la defensa santjoanenca. Es la tercera victòria consecutiva del conjunt vicentí. I l’Handbol Molins no va poder amb el Sant Quirze (25-34) i va sumar la tercera derrota seguida. Els de Marc Jubany només van poder competir els primers quinze minuts.

Redacció / Foto: Handbol Sant Quirze