ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Vicenç guanya el derbi, victòries de Sant Esteve i Sant Joan Despí i derrota de l’Esplugues

Novena jornada en el grup D. La Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar la cinquena victòria de la temporada davant l’Handbol Molins (27-18) en un partit sense història i de domini local. Un parcial de 7-1 en els primers deu minuts va deixar als molinencs sense opció (15-8, al descans). D’altra banda, el CH Sant Esteve es va retrobar amb el triomf a casa i davant l’Adrianenc (32-29). El duel es va decidir a la segona part (17-17, al descans). Carlos Vendrell va anotar sis gols. D’altra banda, l’Handbol Esplugues continua amb la mala ratxa en perdre a la pista del Sant Quirze de dos gols (27-25), en un duel que es va decidir en els darrers tres minuts (14-10, al descans). I l’Handbol Sant Joan Despí continua en ratxa i va sumar la tercera victòria consecutiva davant el CH Sant Esteve de Palautordera per 28-25 amb vuit gols d’Èric Fernández. Els santjoanencs van fer una més que bona segona part després d’una primera igualada (al descans, 14-14).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve