ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Jornada de derbis comarcals i derrota sesrovirenca

Vuitena jornada de Lliga amb dos grans derbis baixllobregatins. La Fundació Handbol Sant Vicenç va trencar la seva mala ratxa de resultats a la pista de l’Handbol Esplugues i es va imposar per 24-29 amb una gran primera part visitant (9-16, al descans). El visitant Job Sales va anotar vuit gols com el local Julen García. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí -foto- va poder amb l’Handbol Molins a domicili (27-32) i va sumar el segon triomf consecutiu. Els blancs-i-vermells van dominar la major part de l’enfrontament (12-14, al descans) on cal destacar els vuit gols de Xavier Alférez. I el CH Esteve va caure davant l’invicte La Roca (35-25). No van ser suficients els vuit gols de Rubén Riao, ja que els sesrovirencs ja perdien de sis gols al final de la primera part (18-12).

Redacció / Foto: CH Sant Joan Despí