ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Derrota sesrovirenca i vicentina, empat del Sant Joan Despí i taules entre Esplugues i Molins

Resultats per a tots els gustos en la sisena jornada de Lliga. El CH Sant Esteve va perdre a la pista de la UE Sarrià (41-33) en un duel on va haver-hi defenses (al descans, 38-32). Cristhian David Rostagno va marcar 14 gols. També va perdre la Fundació Handbol Sant Vicenç a La Roca del Vallès (38-27) en un duel que va quedar sentenciat al descans (23-11). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va empatar davant l’Adrianenc (32-32) a domicili. El santjoanenc David Matías, en els darrers segons, va ser decisiu. I Esplugues i Molins de Rei van signar un empat (23-23) on els de Marc Jubany van sumar el primer punt de la temporada. Tot i que el conjunt molinenc va fer una bona primera part i va acabar amb un avantatge de quatre gols (10-14), van afluixar a la segona part.

Redacció / Foto: Arxiu