ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Primer punt del Gavà, empat del Sant Joan Despí i derrota vicentina

L’Handbol Gavà va sumar el primer punt de la temporada després d’empatar a casa amb el Sant Quirze (27-27). La primera part va ser local, i les vallesanes van reaccionar a la represa forçant l’empat en els darrers instants (al descans, 16-9). També va empatar l’Handbol Sant Joan Despí a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (27-27) gràcies a un gol de Noèlia Hernández a pocs segons del final (descans, 16-13). Mentrestant, la Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar la segona derrota consecutiva. Les vicentines, que no van poder puntuar a Onda (29-25), van fer una primera part molt fluixa (15-10) i, tot i millorar a la segona, mai van tenir opció a la victòria. Maria Estada va anotar onze gols.

Redacció / Foto: Handbol Gavà