ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): El Sant Joan Despí guanya el derbi i el Gavà confirma la seva crisi

L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar en el derbi baixllobregatí davant la Fundació Handbol Sant Vicenç per un ajustat 23-22 en un duel molt intens i igualat. El partit es va decidir en els darrers segons. La santjoanenca Mariona Cabetas va anotar set gols, i la vicentina Meritxell Cabetas en va fer vuit. D’altra banda, l’Handbol Gavà va sumar la quarta derrota consecutiva a la pista de La Roca (33-23). L’enfrontament va ser igualat en els primers quinze minuts. Després, les vallesanes van imposar el seu joc (al descans 20-11) i van decidir el partit a la primera part. La segona va ser de tràmit.

Redacció / Foto: Handbol Gavà