ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Vicenç i Molins perden, guanya l’Esplugues i empata el Sant Esteve

Primera derrota de la Fundació Handbol Sant Vicenç. Els baixllobregatins van perdre a la pista de la UE Sarrià per 26-23 en un duel de superioritat local (al descans, 12-8). D’altra banda, l’Handbol Esplugues va sumar la primera victòria de la temporada davant l’Adrianenc (30-33). Julen García, amb vuit gols, va liderar l’atac. Després d’una primera part fluixa (16-14), els espluguins van reaccionar a la segona. Mentrestant, el CH Sant Esteve va forçar un empat a Sant Cugat (23-23). Ángel Puyo va ser l’autor del darrer gol del partit (al descans 13-11). Els sesrovirencs d’Albert Falguera van jugar a estones, però van merèixer el triomf, ja que van fallar un penal a vuit segons del final. I l’Handbol Molins continua sense guanyar. A la pista de La Roca van perdre per 36-29 tot i els vuit gols d’Iván Carrasco. Al descans, ja perdien de sis gols (20-14).

Redacció / Foto: Handbol Sant Cugat