ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA FEMENINA 2): Segle XXI i Viladecans comencen amb victòria, i derrota del Basket Almeda

En el grup A, el Segle XXI es va estrenar a la Lliga amb victòria a la pista asturiana de l’ADBA Sanfer per 53-78. Liderades per Maria Anais Rodríguez (18 punts), les espluguines van decidir el partit en la primera part. Els parcials: 11-23, 10-22, 12-18 i 20-15. En el grup B, derrota del Basket Almeda a casa davant el Bosonit Unibasket per 39-44. Les cornellanenques van reaccionar tard a la segona part després d’una primera molt fluixa. Els parcials: 6-13, 11-13, 9-7 i 13-11. I el Viladecans BF va començar la temporada amb victòria. Les baixllobregatines es van imposar a davant l’Aranguren Multibasket per 69-53 mostrant-se superiores al seu rival. Els parcials: 17-15, 17-12, 16-11 i 19-15. Va destacar Ana Alonso, amb 20 punts.

Redacció / Foto: Viladecans BF