ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Vicenç guanya i perd el Sant Joan Despí

La segona jornada s’ha tancat avui diumenge. La Fundació Handbol sant Vicenç dels Horts va guanyar el seu primer partit de la temporada a la pista de l’Handbol Sant Cugat per 20-23. Els vicentins, liderats per Hugo Garín -5 gols- ha hagut de treballar molt per vèncer a un rival que va plantar cara a la primera part (10-10) i que va ser superat pel seu rival a la segona. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va patir una derrota contundent davant l’OAR Gràcia Sabadell (42-27). Al final de la primera part, el duel ja estava decidit (23-15). Els santjoanencs només van poder competir els primers deu minuts de partit.

Redacció / Foto: OAR Gràcia Sabadell