ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Derrota sesrovirenca i molinenca i empat espluguí

L’Handbol Esplugues va aconseguir un valuós empat a la pista del Bordils (32-32) tot i que hagués pogut guanyar, però va encaixar un gol a deu segons del final (19-15, al descans). D’altra banda, el CH Sant Esteve no va poder puntuar en el seu desplaçament a Palautordera (34-31) en un partit de domini local que al final de la primera part ja guanyava 18-15. Els sesrovirencs van reaccionar a la represa i es van situar a només dos gols de desavantatge (30-28) quan faltaven cinc minuts. Rubén Ridao va anotar nou gols. També va perdre l’Handbol Molins a la pista del Sarrià (37-24) en un duel que es va decidir a la segona meitat (13-12 al descans) on els gironins es van mostrar molt superiors.

Redacció / Foto: CH Bordils