ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Dues victòries, un empat i dues derrotes a la primera jornada

Ha començat la temporada 2023-2024 amb resultats diversos. El CH Sant Esteve es va imposar per 28-27 contra l’Handbol Banyoles. Els sesrovirencs sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 16-14) en un duel igualat. També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç a la seva pista. Els baixllobregatins, que van anar de menys a més, van ser superiors a La Salle Montcada (28-20) en un partit que es va decidir a la segona part (11-8, al descans). L’Handbol Sant Joan Despí va empatar davant l’Handbol Sant Cugat (25-25). Un gol dels vallesans en els darrers instants va forçar les taules. L’altra cara de la moneda va ser el debutant Handbol Molins, que va caure de forma clara davant l’OAR Gràcia Sabadell (23-32). La primera part fou igualada (12-12), mentre que la segona va ser de clar domini vallesà. I l’Handbol Esplugues va deixar escapar l'empat en els darrers dos segons davant la UE Sarrià (30-31) després d’un enfrontament molt igualat (13-13, al descans).