ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Punt final a la Lliga amb la darrera jornada

Darrera jornada de Lliga. En el grup D, l’Handbol Esplugues finalitza en cinquena posició després de guanyar i golejar a La Roca per 41-26 en un duel de clara superioritat baixllobregatina. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va tancar la competició amb una derrota a la pista del Sant Cugat (36-27) i acaba setè a la taula. Mentrestant, el CH Sant Esteve es va imposar a l’Handbol Poblenou per 37-26 amb set goles d’Ángel Pueyo i Rubén Ridao. Els sesrovirencs, que finalitzen en dotzè lloc, van decidir el duel a la primera part (19-13, al descans). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç no es va poder acomiadar amb un triomf. Els baixllobregatins van caure a la pista del Torrevieja per 26-24 i acaben en setena posició de la classificació.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve