ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): L’Esplugues guanya el derbi, el Sant Esteve, la permanència matemática, i empata el Sant Vicenç

Penúltima jornada de Lliga. En el grup D, l’Handbol esplugues es va imposar en el derbi baixllobregatí a l’Handbol Sant Joan Despí per 22-28. La primera part va ser igualada (12-13, al descans) i la segona de domini visitant on cal destacar l’espluguí Joan Pi amb 7 gols. És els quart triomf consecutiu dels homes d’Álvaro Polo. I el CH Sant Esteve es va retrobar amb la victòria després d’unes quantes jornades sense aconseguir-la. Els sesrovirencs van guanyar a la pista del Joventut Mataró per 24-31 amb vuit gols de Sergi Estepa i Ángel Pueyo (al descans, 8-14). L’equip d’Álbert Folguera va assolir la permanència matemàtica. En el grup E, un gol en els darrers segons del Mislata va privar a la Fundació Handbol Sant Vicenç de la victòria (28-28). L’enfrontament amb els valencians van ser molt igualat de principi i fins al final (al descans, 14-14).

Redacció / Foto: Balonmano Mislata