ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Darrera jornada de Lliga amb victòria del Sant Joan Despí i Sant Vicenç i derrota gavanenca

Darrera jornada de la Lliga regular. L’Handbol Sant Joan Despí s’ha acomiadat amb una victòria en el derbi català davant l’Amposta (39-17). Les d’Antoni Alférez es van mostrar molt superior i un 7-1 inicial va decidir el partit (al descans, 22-8). Les santjoanenques han estat sisenes a la taula. També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç a casa. Les de Pau Lanceta es van imposar al Castelló per 29-19 en un duel que es va decidir a la primera part (16-9, al descans). Les vicentines finalitzen en tercera posició de la classificació. Cal destacar que Laia Faixó es va acomiadar de l’handbol d’alt nivell després de trenta anys a les pistes. Cal destacar els deu gols de Rocio Parra. I l’Handbol Gavà no va poder amb el líder Mislata (20-36). El conjunt dirigit per Alfred Pérez van plantar cara en els primers vint minuts i després va ser superat per les valencianes (al descans, 12-18). Les gavanenques acaben en onzena posició.

Redacció / Foto: Mislata