ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Victòria del Sant Joan Despí, derrotes d’Esplugues, Sant Esteve i Sant Vicenç

En el grup D, un gol de David Matías va donar la victòria a l’Handbol Sant Joan Despí al Salvador Gimeno davant La Salle Montcada (27-26). El duel va ser molt igualat (al descans, 12-12). No va poder guanyar l’Handbol Esplugues a la pista de l’Handbol Terrassa (30-32) en un enfrontament que es va decidir en el tram fina de la segona part i després d’un millor joc local (al descans, 16-14). El CH Sant Esteve va caure a la seva pista davant l’Handbol Banyoles (21-26). Els sesrovirencs sempre van anar a remolc d’un rival superior (al descans, 8-11). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç continua en un mal moment al sumar la quarta derrota consecutiva. Aquest cop va perdre davant l’Elda per 34-35 en un partit on els visitants van sentenciar en els darrers instants.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve