ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Revés inesperat del Sant Vicenç, i victòries de Gavà i Sant Joan Despí

Penúltima jornada de la Lliga regular. L’Handbol Gavà es va imposar a la pista del Castelló per 24-28 amb sis gols d’Aina Gallart. El partit va ser igualat a la primera part (13-14, al descans). Les baixllobregatines van imposar el seu joc a la segona. També va guanyar l’Handbol Sant Joan Despí en el derbi català davant el Lleida Handbol (23-33). Carla Rebelles, amb set gols, va liderar l’atac visitant. Les d’Antoni Alférez sempre van dominar en el marcador (11-14, al descans) i mai van veure perilla el triomf a la pista lleidatana. L’altra cara de la moneda va ser la Fundació Handbol Sant Vicenç, que va trencar la seva bona ratxa amb una derrota davant el Joventut Mataró (27-26). Les locals van dominar la primera part (16-12), encara que les vicentines van reaccionar (21-21), però un parcial de 4-1 les va deixar sense opció.

Redacció / Foto: Handbol Gavà