ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Joan Despí empata, l’Esplugues guanya i derrotes de Sant Esteve i Sant Vicenç

En el grup D, un gol de David Matías va permetre a l’Handbol Sant Joan Despí treure un empat a la pista del Bordils (28-28) en un partit on els locals sempre van dominar el marcador fins als darrers instants (15-12, al descans). L’Handbol Esplugues va guanyar al Poblenou (32-26) a Les Moreres amb vuit gols de Víctor Torres i Sergi Pérez. Els baixllobregatins van ser superiors i al final de la primera part ja havien resolt el partit (18-10, al descans). I el CH Sant Esteve va perdre a la pista de la UE Sarrià gironí (28-27). Un gol en el darrer segon va deixar sense punts als sesrovirencs que van fer un bon partit. La primera part va ser local (15-11) i la reacció visitant va arribar en els darrers deu minuts de la segona. En el grup C, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Cartagena (35-26) en un duel on els murcians van decidir en els primers trenta minuts (20-11). La segona part va ser de tràmit.

Redacció / Foto: Bordils