ESPORTS (BÀSQUET, COPA DE LA REINA): El Barça CBS cau eliminat davant un Perfumerias Avenida superior

El Barça CBS es va acomiadar per la via ràpida -quarts de final- de la competició després de perdre davant el Perfumerias Avenida per 67-55 en un duel on el conjunt de Salamanca es va mostrar superior. Les blaugrana van patir un sever correctiu en el primer quart que va deixar sentenciat el partit, tot i la reacció posterior santfeliuenca. Un primer parcial de 24-6 va ser decisiu. En el segon quart, les d’Isaac Fernández van frenar la sagnia, però al descans la diferència es va mantenir (41-21). A la segona part, el Barça CBS va oferir una imatge molt diferent, però no va ser suficient per capgirar el marcador advers. Els parcials: 24-6, 17-15 (41-21); 17-20 (58-41) i 9-14 (67-55).

Redacció / Foto: Barça CBS